eran32 מעצב חדש
| נושא: שתי חתימות שעשיתי 16/9/2013, 17:43 | |
| היי אני מעצב כבר הרבה זמן אבל אני טוב, לא הכי טוב עשיתי הרבה חתימות ורציתי לשתף אתכם בחתימות שעשיתי ולדעתי הם מאוד טובות | |
|
Portgas.PRO מנכ"ל
| נושא: Re: שתי חתימות שעשיתי 16/9/2013, 18:20 | |
| כמה זה הרבה זמן?
לעניין: חתימה ראשונה: אין מסגרת כל החתימה באותם צבעים, היית משתמש קצת ב-GRADIENT MAP המיקום של הניק גרוע, תזכור, בחיים לא שמים ניק שלם על רנדר וזהו, אין לי כל כך מה לומר יותר, סיגנון פשוט וראשוני שמתחיל צריך לעשות פעם פעמיים ולהתקדם.
חתימה שנייה: אהבתי תחלק עם הקווים והנקודת אור אבל גם פה, סגנון שיכפולים פשוט קצוות שחורים ומשעמים, אותם צבעים כתמי הדם קצת תקועים ורואים שלא עשית אותם במברשות לפי הקצוות הלבנים שלהם ופה סתם ניק לבן, היית משלב אותו
זה חתימות מתחילים, הקטע הוא לא להיות מעצב הרבה זמן, אלא לעצב הרבה, רק אז תבין איך לעשות כל מיני סיגנונות ואפקטים מתקדמים.
בהצלחה | |
|
eran32 מעצב חדש
| נושא: Re: שתי חתימות שעשיתי 16/9/2013, 18:36 | |
| - DrTrafalgar כתב:
כמה זה הרבה זמן?
לעניין: חתימה ראשונה: אין מסגרת כל החתימה באותם צבעים, היית משתמש קצת ב-GRADIENT MAP המיקום של הניק גרוע, תזכור, בחיים לא שמים ניק שלם על רנדר וזהו, אין לי כל כך מה לומר יותר, סיגנון פשוט וראשוני שמתחיל צריך לעשות פעם פעמיים ולהתקדם.
חתימה שנייה: אהבתי תחלק עם הקווים והנקודת אור אבל גם פה, סגנון שיכפולים פשוט קצוות שחורים ומשעמים, אותם צבעים כתמי הדם קצת תקועים ורואים שלא עשית אותם במברשות לפי הקצוות הלבנים שלהם ופה סתם ניק לבן, היית משלב אותו
זה חתימות מתחילים, הקטע הוא לא להיות מעצב הרבה זמן, אלא לעצב הרבה, רק אז תבין איך לעשות כל מיני סיגנונות ואפקטים מתקדמים.
בהצלחה תודה, אבל אלה שתי חתימות ממש ישנות שלי אני כבר יודע הרבה דברים בפוטושופ | |
|
Portgas.PRO מנכ"ל
| נושא: Re: שתי חתימות שעשיתי 16/9/2013, 18:43 | |
| אז תעלה את החדשות | |
|
Heaven משתמש מיוחד
| נושא: Re: שתי חתימות שעשיתי 16/9/2013, 19:26 | |
| 1. הרקע והדמות מטושטשים מידיי. לא אהבתי את הקטע של הריבועים וניק תקוע אין מסגרת
2. יותר טובה אבל עדיין, הכתם דם לא קשור הקווים הכחולים יפים אבל היית מוצא דרכים אחרות לשלב אותם אין עבודה על הדמות
בקרוב נעלה עוד מדריכים, תקרא אותם. | |
|
MerelyUser מעצב חדש
| נושא: Re: שתי חתימות שעשיתי 18/9/2013, 17:14 | |
| החתימה הראשנה: אין הרבה עבודה על הרנדר חוץ מקצת בלור. תשתמש יותר בגרנדיאנט מאפ. תעבוד יותר על הניק, ובחיים על תשים אותו על הרנדר. תשים אותו תמיד ליד הרנדר. תוסיף מסגרת.
החתימה השנייה: גם בחתימה הזאת אין עבודה על הרנדר, והוא לא קשור כ"כ לרקע. הכתמי דם נראים לא קשורים. תעבוד על הניק. תוסיף גרנדיאנט מאפ. תוסיף מסגרת.
משהו לגבי שתי החתימות: בשתי החתימות אתה משתמש בשיטת השכפולים לרקע. אתה אומר שאתה מעצב כבר הרבה זמן. מישהו שמעצב הרבה זמן לא אמור להשתמש בשיטה הזאת לרקע.
בהצלחה. | |
|
Private אדמין
| נושא: Re: שתי חתימות שעשיתי 21/9/2013, 23:18 | |
| | |
|